loading
Ukratko o nama

Ukratko o nama

Mi smo obiteljsko poduzeće fokusirano na CAD dizajn i izradu kalupa i alata.Nudimo stručna rješenja, prilagođena svakom kupcu ponaosob.Smješteni smo u Hrvatskoj, državi članici EU-a.

30
Godina iskustva
700+
Projekti
17
Stručnjaka
20
CNC strojeva
O nama

Zašto odabrati nas

Fleksibilnost

Svojim dugogodišnjim kupcima osiguravamo paletu proizvoda i usluga koja je daleko šira nego što je prikazano na ovoj stranici. Uključuje gotovo cjelokupnu podršku potrebnu ozbiljnim proizvodnim sustavima u okviru naših mogućnosti.

Kooperativnost

Razvoj novih ili modifikacije postojećih proizvoda povezani su s nizom nepoznanica. U takvim smo slučajevima na raspolaganju tehničkom timu kupca. Naše iskustvo i ideje pomogle su dovesti mnogo razvojnih projekata do kraja.

Iskustvo

Što je iskustvo? Tisuće i tisuće sati rješavanja problema, ideja i analiza predloženih rješenja te bezbroj neprospavanih noći – više nego dovoljno da bismo mogli reći: iskusni smo.

Snaga tima

Proizvoditi kalupe i alate za renomirane kupce, i to dugi niz godina, a na obostrano zadovoljstvo, rezultat je timskog rada. Imperativ je nastaviti tim putem.

Pouzdanost

Relativno je lako napraviti nešto. Teže je napraviti nešto kvalitetno. Napraviti ugovoreno, maksimalno kvalitetno i u ugovorenom roku – to je svakodnevica našega tima.

Podrška

Tijekom svake proizvodnje pomoću kalupa ili alata događaju se zastoji. Bez obzira na to je li riječ o lomovima, zaribavanjima ili oštećenjima površina, naš je tim na raspolaganju za saniranje nastalog problema u najkraćem roku.